Fondacioni Trokitje Zemrash viziton familjen e Valbonës – 24.11.2019

Fondacioni Trokitje Zemrash viziton familjen e Valbones ne lagjen Ali Demi, Valbona eshte nene e vetme e 3 femijeve (nje femije vuan nga sindroma down) e papune, pa ndihme ekonomike dhe e paperkrahur nga familjaret. Sot ne shkuam per vizite duke sjelle buzeqeshjen e munguar te femijet..